bt01bebt02bebt03bebt04be

Lacanche

Se connecter

Professionele tips

Gasbranders

De gasbranders van een Lacanche fornuis, gewaardeerd voor hun prestaties en hun gebruiksvriendelijkheid, hebben steeds de voorkeur van de chef-koks weggedragen. Ze hebben talrijke voordelen: alle soorten kookpannen kunnen gebruikt worden, één blik  is voldoende om de grootte van de vlam te evalueren, deze te regelen in functie van de afmetingen van het kookgerei en de vooruitgang van het koken.

De branders bestaan uit twee uitneembare stukken. Brander uitgevoerd in aluminiumgietijzer vormt de basis en de branderdeksel in messing het bovendeel.  Ze kunnen gemakkelijk verwijderd worden om de tafel te reinigen. Eenvoudige raadgevingen en aanwijzingen voor het onderhoud zijn opgenomen in de gebruiksaanwijzing gevoegd bij elk apparaat.

De pottensteunen in geëmailleerd gietijzer zijn uiterst robuust. Ze dragen het gewone kookgerei, kookpannen, braadpannen, gietijzeren stoofpannen evenals de specifieke voorgestelde toebehoren (vlakke en geribde grills, woksteun). Ze zijn ook afneembaar.

Temperatuurregeling
De kookpiano’s Lacanche zijn uitgerust met gasbranders van verschillende vermogens (van 1,5 tot 5 kW). Deze branders met een autogestabiliseerde vlam kunnen op een heel laag pitje worden gedraaid voor het sudderen en op een grote pit om snel aan te braden. Ze zijn uitgerust met een elektrische ontsteking en een veiligheid met thermokoppel. Hun goed gekozen schikking laat toe kookgerei, kookpannen, braadpannen, gietijzeren stoofpannen van grote afmetingen te gebruiken, tot 40 cm diameter op de brander van 5kW.

> Personaliseer uw Lacanche fornuis