bt01bebt02bebt03bebt04be

Lacanche

Se connecter

Professionele tips

Inductiekookplaat

Inductie is de laatste vernieuwing als verwarmingsoplossing voor kooktafels en kooktoestellen. Deze techniek gebruikt het principe van elektromagnetische velden. Daarvoor heeft men kookgerei nodig met een ijzerhoudende bodem. De inductoren, verbonden aan een elektronische generator, worden onder een glazen keramiektafel geplaatst dat als steunvlak dient voor het gerei. 

De inductie laat toe de kooktemperaturen met grote juistheid te regelen. Enkel het deel dat in aanraking komt met de kookpan geeft warmte af. Het oppervlak daarbuiten blijft koud.

De kooktafels Lacanche zijn beschikbaar in inductieversie, met vijf en drie kookzones in het centrale deel van het kookvlak en twee zones in optie aan de zijkant. Verschillende afmetingen kookgerei kunnen worden gebruikt dankzij de goed gekozen schikking van de kookzones van de verschillende vermogens.

Temperatuurregeling
Met de bedieningsknoppen aan de voorzijde, met veiligheid voor het functioneren, kan de warmtebron vlug en gemakkelijk geregeld worden en wordt dadelijk afgelezen op de vitrokeramische plaat.

> Personaliseer uw Lacanche fornuis