SupportActualiteitContact

De teppan yaki

 

De teppan yaki is een glad, verchroomd stalen kookoppervlak dat, door direct contact, snel en accuraat koken toelaat.
Hij wordt gewaardeerd omdat hij snel dichtschroeit en gemakkelijk en spontaan kan worden bereid, hetgeen vooral door de chefkoks van vandaag gewaardeerd wordt. De ingrediënten kunnen gemakkelijk gelegd, verplaatst, dichtgeschroeid en eventueel gemengd worden met een spatel.
Dankzij het ruime, gladde oppervlak is de teppan yaki de ideale optie voor het koken van fijngesneden groenten, vlees of vis. Ook eenvoudige recepten zoals, blini's, omeletten, sint-ja-kobsschelpen of ganzenlever-escaloppen zijn gemakkelijk te bereiden.

 

Met de geïntegreerde thermostaat kan de oppervlaktetemperatuur worden ingesteld. Deze bakplaat kan dus ook worden gebruikt om te sudderen of om een gerecht warm te houden, aangezien potten en pannen rechtstreeks op het oppervlak geplaatst kunnen worden.
Het is als een optie verkrijgbaar, in een elektrische versie, geïntegreerd in de kookplaat voor de mo-dellen Chambertin, Chassagne, Saulieu, Savigny, Cluny 1400 en Cluny 1800, Fontenay, Cîteaux en Sully 1400, Sully 1800 en Sully 2200.